اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

استعفا 6 وزیر سودانی

استعفا 6 وزیر سودانی نخست‌وزیر سودان وزیر بهداشت این کشور را برکنار و با استعفای شش وزیر دیگر موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالله حمدوک» نخست‌وزیر سودان که امروز (پنجشنبه) درخواست تشکیل جلسه فوق‌العاده کرده بود تغییرات وسیعی در کابینه ایجاد کرد.

به نوشته وبسایت روزنامه الراکوبه سودان، در این جلسه مقرر شد «اکرم علی التوم» وزیر بهداشت سودان برکنار شده و تا انتخاب وزیر جدید، معاون وی سرپرستی این وزارتخانه را بر عهده بگیرد.

«حمدوک» در این نشست با تشکر از وزرای کابینه خویش بر لزوم ایجاد اصلاحات در بدنه هیأت دولت طبق آن چه خواسته مردم و مطابق شرایط فعلی سودان خوانده شد تأکید کرد.

بنابراین شش وزیر از جمله وزیر خارجه، وزیر مالی و برنامه‌ریزی اقتصادی، انرژی و معدن، ترابری و زیر ساخت و وزیر منابع و تولیدات دامی استعفای خود را اعلام کردند.

در همین حال «عمر اسماعیل قمر الدین» نیز تا انتخاب وزیر خارجه جدید، سرپرستی این وزارتخانه را در دست گرفت.

تعداد کثیری از مردم سودان در دهم تیر ماه با حضور در خیابان‌های «خارطوم» خواستار اصلاح کابینه و برآورده شدن برنامه‌های انقلاب این کشور شدند.

فرماندهی ارتش سودان روز ۱۱ آوریل ۲۰۱۹ پس از برگزاری تظاهرات‌های گسترده مردمی علیه البشیر در اعتراض به نابسامانی اوضاع اقتصادی، البشیر را عزل کرد.

دوره انتقالی در سودان از ۲۱ آگوست ۲۰۱۹ آغاز شده و این دوره ۳۹ ماهه خواهد بود که با برگزاری انتخابات به پایان می‌رسد.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار